Greenfee voor 18 holes bij Golfclub Spiegelven

Greenfee bij Golfclub Spiegelven

Een erg gevarieerd parcours aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens. De betere speler of de "pro" daarentegen krijgt de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren : hier een draw, daar een fade, een gedurfde drive om een hoek af te snijden... Een ware uitdaging!

Prijs:
€ 73 per greenfee voor 18 holes op weekdagen
€ 83 per greenfee voor 18 holes in het weekend en Belgische feestdagen

8.7 | 3 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

2 super golfdagen op de mooie golfbaan van Golfclub Spiegelven in Genk (B) gehad! Top gegeten.

Johan

9

Topbaan, leuk om te spelen

Sandra

8

Mooie golfbaan. Hartelijke ontvangst bij inchecken. Kamer wat aan de kleine kant, douche/toilet glazen, rumoerige schuifwand. Prima bedden. Diner Moonstone goed en heerlijk, uitgebreid ontbijt.

Onze partner

Golfen bij Golfclub Spiegelven

Welkom op Spiegelven. Een erg gevarieerd parcours aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens. De betere speler of de "pro" daarentegen krijgt de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren: hier een draw, daar een fade, een gedurfde drive om een hoek af te snijden... Een ware uitdaging voor iedere golfer!

Faciliteiten


  • 18 holes Championship Course (GVB verplicht)

  • Par-3 golfbaan

  • Driving range

  • Oefengreens, bunkers & -holes

  • Buggy's

Het clubhuis

Het Clubhuis met het prachtige terras en een adembenemend uitzicht is de plaats bij uitstek waar u in een gezellige en aangename sfeer kan aperitieven, borrelen of nakaarten over uw golfdag.Dat kwaliteit hier hoog in het vaandel staat, getuigt het overheerlijke aanbod van diverse snacks, gerechten en dagmenu's.


Tevens zal de vriendelijke en hartelijke service zeker bijdragen voor het slagen van uw "happy hour", receptie, lunch, enz.