Greenfee bij de Zaanse Golfclub

Heerlijk golfen op de Zaanse!

De Zaanse is een rasechte polderbaan, tijdens een rondje ervaart u meteen de unieke ligging, omsloten en doorkruist door diverse waterpartijen. Op 5 van de 18 holes liggen de afslagplaatsen op een oude dijk. Accuratesse is belangrijker als lengte, om de vele waterhindernissen te ontwijken. Ook de wind is een factor van belang, zo getuigen ook de vele Zaanse molens op de achtergrond. Gelegen in een ongerept Nederlands landschap vol met polderhazen, roofvogels en marterachtigen beloven wij een heerlijke ronde golf.

 Deze golfbaan staat bekend om haar laagdrempeligheid, gastgerichtheid en persoonlijk contact. Met een 18 holes championship course (A status), goede oefenfaciliteiten en een professionele golfschool hebben ze alles in huis voor golfers van elk niveau. En natuurlijk geniet u na het golfen heerlijk na in het vernieuwde restaurant met serre en ruim terras aan hole 18 met uitzicht op het water.

 Prijzen vanaf 1 maart 2023:

Maandag tot en met donderdag:
€ 31.00 p.p. 9-holes Greenfee
€ 53.00 p.p. 18-holes Greenfee
Vrijdag, zaterdag en zondag:
€ 36.00 p.p. 9-holes Greenfee
€ 63.00 p.p. 18-holes Greenfee

 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • Receptie
  • Golfbaan

Onze partner

De Zaanse Golf Club

Deze mooie 18+4 holes liggen midden in de rustige natuur. En toch vlakbij Amsterdam, Zaandam en Purmerend. Er zijn prachtige lange en korte holes. De baan heeft een A-status, par 71 met een lengte van 5.505 meter. En er zijn volop oefenvoorzieningen. Alles wordt goed onderhouden.

De mooie Golfbaan

Deze club heeft het meeste water van alle golfbanen in Nederland. Er zijn eilandjes, slootjes, een groot meer en er is veel groen. Bijzonder is dat je op vijf holes afslaat van een hoge dijk met weids uitzicht over het polderlandschap. Je ziet onderweg heel wat dieren, vooral polderhazen, maar ook roofvogels en marterachtigen.

Het Clubhuis

Het Clubhuis is dagelijks geopend van 08:30 tot ca.18.00 uur.
De sluitingstijd is afhankelijk van de weersomstandigheden en de te verwachten drukte.


Genieten van een hapje of drankje maar ook een lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Vanaf de vroege lente tot laat in de herfst is het erg goed vertoeven op het sfeervolle terras.

Ligging van de golfbaan

De golfbaan ligt centraal in de provincie Noord-Holland en is mooi te combineren met een verblijf aan het strand dat op zo'n half uur rijden ligt. Een bezoek aan Egmond of Wijk aan Zee is dan een leuk extraatje.