Golfen op Golfparc de Pettelaar in Den Bosch

Golfen in Den Bosch

Golf Parc de Pettelaar in ’s-Hertogenbosch is één van de mooiste golfaccommodaties. Uniek gelegen aan de A2 en binnen de ring van de binnenstad van Den Bosch met vanaf de golfbaan een prachtig uitzicht op de Sint-Jans kathedraal. Door onder andere de grote hoogteverschillen, waterpartijen en snelle greens is de compacte Par 3-4 baan zowel voor de beginnende als de geoefende golfer een uitdaging.

Tarieven:9-holes € 27,95 (jeugd t/m 21 jaar € 15,95)
18-holes € 39,95 (jeugd t/m 21 jaar € 12,95)

Huur handicart  / trolly  / leenclubs mogelijk.
Gebruik (verlichte) Driving Range & oefenfaciliteiten:Dagkaart € 6,25
Maandkaart € 19,95

9.0 | 7 reviews

Reviews van gasten

Pieter Koeman

9

Hartstikke leuke baan en geweldig personeel

Anoniem

9

Heerlijk hotel, goed ontbijt/diner. Fijn potje golf gespeeld op De Pettelaar.

Mieke

9

Hotel de Ruwenberg heeft goede kamers, super faciliteiten en zeer klantvriendelijk personeel. Bij de Pettelaar Golf zijn wij zeer warm ontvangen en heeft een fijne indruk achter gelaten, wij komen zeker terug. En Sjors bedankt voor het regelen, ook jij een dikke 9 verdiend.

Patricia de Vries

8

Leuk ontvangen door de marshal. Uitdagende baan.

Martine Vallé

10

Supermooie lokatie. Mooie kamers. Heerlijk eten en fantastisch uitgebreid ontbijt. Zeker een aanrader

J.H.A.M. Nelissen

9

erg leuk en zeer goed verzorgd

Koning

9

Superleuke baan en super vriendelijke mensen. Baan is voor Par 3/4 toch nog best een uitdaging. Piekfijne dag gehad hier en dat kwam voor een groot deel door de oprecht vriendelijke mensen.

Onze partner

9-holes Golfbaan Golfparc de Pettelaar

Op slechts een kleine tien minuten rijden van de gezellige binnenstad van 's Hertogenbosch ligt deze mooie 9-holes golflocatie in de wijde regio. De 9-holes baan - par 3/4 beschikken over waterhindernissen en hoogteverschillen van ruim 10 meter. De sterk golvende greens van gemiddeld 350 m2 worden bewaakt door een twintigtal bunkers en zijn een uitdaging voor iedere golfer. Spectaculair is het uitzicht van de skyline van 's-Hertogenbosch.

Golfen voor beginnende golfers

Beginnende golfers vinden hier hun weg naar hun golfvaardigheid. Naast de Driving Range zijn uitgebreide oefenmogelijkheden voor het zogenaamde korte spel, te weten een putting green, een approaching green, oefenbunker.

Clubhuis met terras en golfshop

In het gezellige, bourgondische clubhuis met terras is het na gedane inspanning goed toeven. Of u nu net uit de golfbaan komt of een balletje heeft geslagen op de Driving Range. Bovendien is er een golfshop waar u een keuze heeft uit zorgvuldig geselecteerde golfartikelen.