Golf op de 1e reversibel golfbaan van Europa en verblijf 2 nachten op een landgoed op de Veluwe

Bij dit 3-daagse Golfarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • 1 Greenfee 9 holes (North course) op dag 1 inclusief koffie/thee to go
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een ontbijt
  • 1x Een 3-gangen diner op het landgoed
  • 1 Greenfee 9 holes (South course) op dag 2 inclusief koffie/thee to go

  Prijs: € 192,50 p.p. op basis van 2 personen op een Compact 2-persoonskamer.
  Prijs is exclusief toeristenbelasting.

  1-persoonstoeslag op een compact 1-persoonskamer is € 20,00 per arrangement
  1-persoonstoeslag op een compact 2-persoonskamer is € 35,00 per arrangement

  Weekendtoeslag € 15.00 per kamer per nacht weekend toeslag (vrijdag en zaterdag nacht)
  Seizoenstoeslag € 10,00 per kamer per nacht voor de maanden april, mei, juni & oktober
  Seizoenstoeslag € 20,00 per kamer per nacht voor de maanden  juli, augusutus & september

  U mag maar met 2 personen in 1 flight starten en geef bij uw reservering door welke starttijd uw voorkeur heeft. 

  De prijs van dit 3-daags Golfarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Uniek 3-daags Golfarrangement

U dineert, overnacht en ontbijt op een prachtig landgoed in Putten en gaat 2 dagen 9 holes golfen op de 1e reversibel golfbaan van Europa. Een bijzondere golfbaan in Ermelo, gelegen op een kwartier rijden van het landgoed.

Wilt u ook een bijzondere golfbelevenis ervaren? Boek dan dit unieke 3-daagse golfarrangement!

Het landgoed

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over 4 hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur.

De 24 Comfort 1-persoonskamers meten circa 17m2 en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras.

De 20 Compact 2-persoonskamer zijn klein maar fijn. Deze kamers, 20 in totaal, zijn verspreid over de hofjes rondom het kasteel en zijn voorzien van een queensize bed, airconditioning en hebben een eigen terras en een aparte entree.

De 22 Deluxe 2-persoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27m2.

De 4 Executive 2-persoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi.

De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54m2 een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed

  Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Unieke golfbaan: de 1e reversibel golfbaan van Europa

Deze unieke golfbaan in Ermelo is de 1e reversibel golfbaan van Europa. De golfbaan heeft een North Course en een South Course. Bij dit golfarrangement speelt u in 2 dagen op beide banen een keer 9 holes. 

De golfbaan beschikt over 10 greens en heeft een groot aantal extra afslagplaatsen. Hierdoor kan de baan op 2 manieren worden gespeeld waardoor op slimme wijze 2 totaal verschillende 9-holes banen zijn gecreëerd. Zo loopt u de dag de North Course, aangeduid als de paarse route en u loopt de 2e dag 9 holes op de South Course, deze wordt aangeduid als de gouden route.

U heeft een GVB nodig om op deze golfbaan te golfen. De golfbaan ligt op zo'n kwartier rijden van het landgoed.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Familiekamers
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

Dit prachtig gelegen kasteel biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Er is ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. Het kasteel beschikt over 52 hotelkamers, verspreid over het gehele landgoed.

Faciliteiten

De hotelkamers bevinden zich in afzonderlijke hofjes in de tuinen rond het kasteel en staan garant voor rust en privacy. De kamers beschikken over een eigen terrasje en zijn allemaal gelijkvloers. Tevens beschikken alle kamers over een minibar, koffie/thee faciliteiten, televisie, telefoon en gratis Wifi.

Ligging

Het kasteel is gelegen aan de rand van de Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed. Het kasteel ligt op een kilometer afstand van station Putten. Het kasteel biedt gratis shuttleservice van en naar station Putten. Tevens is het kasteel goed bereikbaar voor auto’s en kunt u op het eigen parkeerterrein gratis parkeren. Er zijn 300 parkeerplaatsen aanwezig.

Omgeving

In de omgeving kunt u heerlijk genieten van veel fiets- en wandelroutes. Ook het gezellige centrum van Putten is een bezoek waard. Putten heeft een aangrijpende oorlogshistorie. Een historie die nog veel te ontdekken is in Putten. Tevens ligt Nationaal Park De Hoge Veluwe op slechts 30 kilometer afstand. Andere aanraders zijn de historische binnenstad van Harderwijk en de binnenstad van Amersfoort, het Dolfinarium, de Apenheul of Paleis het Loo.