Een 18-holes Greenfee bij Golfpark Am Lowenhof

Golfpark am Lowenhof

Met 27 uitdagende holes en een uitgestrekt oefenterrein biedt deze golfbaan een breed scala aan speelmogelijkheden voor golfers van alle niveaus. Of u nu een beginnende golfer bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een ervaren golfer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, het Golfpark am Lowenhof heeft voor elk wat wils.

Bovendien is het Golfpark am Löwenhof een golfbestemming die het hele jaar door kan worden bezocht. Dankzij het goed onderhouden terrein en de moderne faciliteiten kunnen golfers hier zowel in de zomer als in de winter genieten van een heerlijk rondje golf.

18-holes Greenfee Prijzen:€ 60,00 p.p. op maandag
€ 72,00 p.p. van dinsdag t/m donerdag
€ 85,00 p.p. op zaterdag, zondag en op feestdagen

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • wifi
  • Receptie
  • Golfbaan

Onze partner

Het Golfpark am Lowenhof

De golfbaan beschikt over 27 holes en een groot oefenterrein dat het hele jaar door gebruikt kan worden. Het ontwerp van de golfbaan is zorgvuldig geïntegreerd in het landschap van Wetterau en biedt een prachtig uitzicht op Frankfurt, Wetterau en de Vogelsberg. Wat dit golfpark echt bijzonder maakt, is de architectonische en natuurlijke integratie in het prachtige landschap van Wetterau. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om harmonieus op te gaan in de omgeving, waardoor golfers niet alleen kunnen genieten van een spannend spel, maar ook van de rustige en adembenemende omgeving.

Hoogtepunt van Golfpark Lowenhof

Wat dit golfpark echt bijzonder maakt, is de architectonische en natuurlijke integratie in het prachtige landschap van Wetterau. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om harmonieus op te gaan in de omgeving, waardoor golfers niet alleen kunnen genieten van een spannend spel, maar ook van de rustige en adembenemende omgeving.


Een ander hoogtepunt van het Golfpark am Lowenhof is het panoramische uitzicht dat het biedt. Vanaf verschillende punten op de golfbaan heb je een schitterend uitzicht over de skyline van Frankfurt, de groene weiden van Wetterau en zelfs de majestueuze Vogelsberg in de verte. Dit prachtige uitzicht voegt een extra dimensie toe aan het spel en creëert een onvergetelijke ervaring voor elke golfer die het golfpark bezoekt.


Bovendien is het Golfpark am Lowenhof een golfbestemming die het hele jaar door kan worden bezocht. Dankzij het goed onderhouden terrein en de moderne faciliteiten kunnen golfers hier zowel in de zomer als in de winter genieten van een heerlijk rondje golf. Ongeacht het seizoen is er altijd wel een gelegenheid om je clubs te pakken en je vaardigheden te tonen op deze prachtige baan.