9 Holes Golfen in Houten met uitzicht op het kasteel

9 Holes Golfen met uitzicht op het kasteel

    Bij The Mondial in Houten kunt u golfen op een uitdagende 9 holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden u te gaan voor het best mogelijke resultaat. Vaak met het sprookjesachtige uitzicht op Kasteel Heemstede. Hier ontdekt u waar u staat met uw golfspel. Als u de water- en bunkerpartijen of wasteland aea uit het spel weet te houden. 

    De 9 holes zijn samen 2745 meter aan golfbaan. Welk spelniveau u ook heeft, u kunt hier optimaal genieten van golf. Wilt u toch graag 18 holes golfen dan kunt u 2x 9 holes boeken.

    Een 9 Holes greenfee kost € 35,00.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • restaurant
  • Golfbaan

Onze partner

Uitdagende 9 holes golfbaan

Kom spelen op de uitdagende 9 holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden je te gaan voor het best mogelijke resultaat.

Uitgebreide oefenfaciliteiten

Daarnaast beschikt de golfbaan over uitgebreide oefenfaciliteiten waaronder een overdekte driving range, een ruime putting green en chipping green.

De brasserie van The Mondial

De brasserie is het restaurantbedrijf van The Mondial waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. Het grote terras is een plek om heerlijk te genieten van het uitzicht op kasteel Heemstede en hole 9, onder het genot van een drankje, hartige hapjes of wellicht een fijne lunch.