3-daags Golfarrangement over de grens met 2 dagen Golfen op een prachtige baan

Bij dit 3-daags Golfarrangement over de grens is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 2x Een 18-holes Greenfee
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Prijzen op basis van 2 personen op een Great Double kamer:

Aankomst maandag t/m woensdag: € 264,50 p.p.
Aankomst donderdag: € 267,50 p.p.
Aankomst vrijdag en zaterdag: € 270,50 p.p. 
Aankomst zondag: € 267,50 p.p.

Toeslagen:
Golfen op vrijdag, zaterdag en zondag: € 26,25 per greenfee.

De prijs van dit 3-daags Golfarrangement over de grens is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

3-daags Golfarrangement over de grens

2 Overnachtingen in een schitterend hotel gelegen op de golfbaan, iedere ochtend een uitgebreid ontbijt en 2 dagen 18-holes golfen. Dat zijn de ingrediënten van dit 3-daags Golfarrangement over de grens. U verblijft in het Belgische Genappe en slaat uw slag op de prachtige 18-holes golfbaan. Hier stapt u vanuit uw hotelkamer zo de golfbaan op. Kortom, een heerlijke golfaanbieding voor de echte golfliefhebbers!

Comfortabel overnachten op een historische plek

De 8 tweepersoonskamers, 4 suites en 2 lofts van het hotel beschikken voor het merendeel over een uitzonderlijk uitzicht op de golfbaan of op het platteland. Uitgerust met een individueel verwarmings- en airconditioningsysteem, Smart TV HD, kluis, minibar, telefoon, wifi, bureau, sofa en vele andere topvoorzieningen; alle kamers en suites combineren comfort, elegantie en functionaliteit.

Great Double: Deze kamers zijn zeer ruim, lumineus en reeds volledig uitgerust. Het zal u toelaten om te ontspannen in een ruimte van ongeveer 45m² ontworpen voor 1 tot 3 personen in warme en trendy kleuren. Dit alles met uitzicht op de historische binnenplaats of de golfbanen.
Superior Double: Deze kamers bied en nog meer ruimte en comfort. Licht en volledig uitgerust, elke kamer biedt ongeveer 56m² pure ontspanning ontworpen voor 1 tot 3 personen.
Personal Suite: Deze prachtige suite van ongeveer 60m², volledig aanpasbaar, biedt u een ruimte van pure ontspanning. Ontworpen voor 1 tot 4 personen, kan het naar believen worden omgevormd en de zithoek is uitgerust met een comfortabele bank die kan worden omgevormd tot een tweepersoonsbed. Deze suite heeft een prachtige badkamer met douche en bad en een balkon.
Connecting Suite: Samengesteld uit twee communicerende en volledig onafhankelijke kamers, biedt deze suite u een pure ontspanningsruimte van ongeveer 60m² ontworpen voor 1 tot 4 personen in warme en trendy kleuren. Elke kamer heeft een eigen ingang en een eigen badkamer. De zithoek is voorzien van een comfortabele bank die kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed.
Charming Loft: Dit duplex loft-appartement van 116m² ligt bovenaan het hotel en heeft een terras met uitzicht op de golfbaan. Het biedt een mooie leefruimte voor gasten die langere tijd verblijven, met een woonkamer, een superuitgeruste keuken en een slaapkamer op de mezzanine met een apart toilet.
Loft Empereur: Deze duplex loft flat is het middelpunt van het gebouw en biedt een buitengewone 138m² aan ruimte. Gelegen op de top van het hotel, heeft het een aparte slaapkamer en twee badkamers met inloopdouche. Het heeft een groot privé-terras met uitzicht op de golfbaan en een grote woonkamer met een slaapbank voor twee personen.

Hotel op de golfbaan

Het hotel heeft een uitzonderlijke ligging op de golfbaan dat het nog aantrekkelijker maakt om hier te overnachten. Kom volledig tot rust in deze groene parel dat u het gevoel geeft alsof u aan de andere kant van de wereld bent. Deze oase van rust en ongerepte natuur ligt in Waals-Brabant, aan de rand van Lasne (bij de Leeuw van Waterloo), op amper 30 km van Brussel. Het parcours van de golfbaan volgt op prachtige wijze het golvende karakter van dit ongerepte gebied waar de flora en fauna intact zijn gebleven.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie
 • Familiekamers
 • 3-Persoonskamers
 • Mindervalide kamers
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt

Onze partner

Algemeen

Dit prachtige hotel is gelegen op slechts 30 km van Brussel, dichtbij de Leeuw van Waterloo en ligt midden op de golfbaan. Het is een elegant, modern hotel met ruime kamers, suites en loftwoningen voor een kort, middellang of lang verblijf. Daarbaast is het gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen E411 Brussel-Namen en E19 Brussel-Mons. Kortom, een hedendaags designhotel gelegen op een historische binnenplaats en gebouwd met ecologie, welzijn en respect voor het milieu in het achterhoofd.

Hotelkamers

De 8 tweepersoonskamers, 4 suites en 2 lofts van het hotel beschikken voor het merendeel over een uitzonderlijk uitzicht op de golfbaan of op het platteland. Uitgerust met een individueel verwarmings- en airconditioningsysteem, Smart TV HD, kluis, minibar, telefoon, wifi, bureau, sofa en vele andere topvoorzieningen; alle kamers en suites combineren comfort, elegantie en functionaliteit.


Great Double: Deze kamers zijn zeer ruim, lumineus en reeds volledig uitgerust. Het zal u toelaten om te ontspannen in een ruimte van ongeveer 45m² ontworpen voor 1 tot 3 personen in warme en trendy kleuren. Dit alles met uitzicht op de historische binnenplaats of de golfbanen.
Superior Double: Deze kamers bieden nog meer ruimte en comfort. Licht en volledig uitgerust, elke kamer biedt ongeveer 56m² pure ontspanning ontworpen voor 1 tot 3 personen.
Personal Suite: Deze prachtige suite van ongeveer 60m², volledig aanpasbaar, biedt u een ruimte van pure ontspanning. Ontworpen voor 1 tot 4 personen, kan het naar believen worden omgevormd en de zithoek is uitgerust met een comfortabele bank die kan worden omgevormd tot een tweepersoonsbed. Deze suite heeft een prachtige badkamer met douche en bad en een balkon.
Connecting Suite: Samengesteld uit twee communicerende en volledig onafhankelijke kamers, biedt deze suite u een pure ontspanningsruimte van ongeveer 60m² ontworpen voor 1 tot 4 personen in warme en trendy kleuren. Elke kamer heeft een eigen ingang en een eigen badkamer. De zithoek is voorzien van een comfortabele bank die kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed.
Charming Loft: Dit duplex loft-appartement van 116m² ligt bovenaan het hotel en heeft een terras met uitzicht op de golfbaan. Het biedt een mooie leefruimte voor gasten die langere tijd verblijven, met een woonkamer, een superuitgeruste keuken en een slaapkamer op de mezzanine met een apart toilet.
Loft Empereur: Deze duplex loft flat is het middelpunt van het gebouw en biedt een buitengewone 138m² aan ruimte. Gelegen op de top van het hotel, heeft het een aparte slaapkamer en twee badkamers met inloopdouche. Het heeft een groot privé-terras met uitzicht op de golfbaan en een grote woonkamer met een slaapbank voor twee personen.

Restaurant

Een authentiek restaurant dat sinds 2017 met trots Waals-Brabant bedient. Onze ambitie is om kwaliteitsgerechten aan te bieden aan iedereen die een aangename sfeer en een lekkere keuken wil combineren tegen lage prijzen. Profiteer van de buitengewone omgeving, de rust en de grote parkeerplaats. Onze lichte veranda, onze twee grote constant zonnige terrassen zullen u ongetwijfeld tevreden stellen.

Golfbaan

Het hotel heeft een uitzonderlijke ligging op de golfbaan dat het nog aantrekkelijker maakt om hier te overnachten. Kom volledig tot rust in deze groene parel dat je het gevoel geeft alsof je aan de andere kant van de wereld bent. Deze oase van rust en ongerepte natuur ligt in Waals-Brabant, aan de rand van Lasne (bij de Leeuw van Waterloo), op amper 30 km van Brussel. De configuratie van het terrein is zodanig dat het parcours van de Golf de l’Empereur op prachtige wijze het golvende karakter volgt van dit ongerepte gebied waar de flora en fauna intact zijn gebleven.