2-uur durende golfclinic op Golfpark Exloo - Maak kennis met golf

Maak kennis met golf tijden deze 2-uur durende golfclinic!

Golft u nog niet en wilt u kennismaken met de golfsport? Kies dan voor de 2 uur durende golfclinic van Golfpark Exloo. Onder leiding van een ervaren PGA golfprofessional maakt u kennis met de golfsport en de golfbaan. De golfprofessional geeft uitleg van het golfspel en doet slagen voor. U gaat vervolgens uw swing oefenen op de driving range en leert putten en chippen op de putting green. Tenslotte brengt u het geleerde in de praktijk en speelt u enkele holes op de golfbaan. 

Deze golfclinic is een ideaal uitje tijdens een familie- of vriendenweekend. Voor koffie met gebak, een heerlijke lunch of een drankje met borrelplank, bent u van harte welkom in het restaurant. Vanaf het zonovergoten terras met uitzicht op de baan geniet u zo extra van uw bezoek. Dit is een 18 holes golfbaan gelegen op De Hondsrug. Een uniek landschap gevormd in de ijstijd, vol met hunebedden, grafheuvels, dalen en stromende beken. Het park ligt in het hart van de recreatieprovincie Drenthe, dicht bij de Duitse grens en goed bereikbaar vanuit alle windstreken. 

Prijs: € 32,50 p.p. op basis vanaf minimaal 8 personen.
Bent u met minder personen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

De prijs van deze 2-uur durende Golfclinic is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • Receptie
  • Golfbaan

Onze partner

Golfpark Exloo, waar golf en gezelligheid samenkomen!

Golfpark Exloo is een 18-holes golfbaan gelegen op De Hondsrug, een spectaculair natuurgebied dat de status heeft van Unesco Global Geopark. Het landschap is uniek en werd gevormd tijdens de ijstijd, met hunebedden, grafheuvels, dalen en beken die het gebied sieren. De golfbaan zelf is gevarieerd en biedt technische uitdagingen voor spelers van alle niveaus, terwijl het parkachtige ontwerp prachtige uitzichten biedt. Naast de baan zijn er uitstekende oefenfaciliteiten, een gezellig restaurant met een prachtig terras, een kleine golfshop en een golfschool. Voor wie geen eigen uitrusting heeft, kunnen er ook buggy's, trolleys en golfsets gehuurd worden. Kortom, Golfpark Exloo biedt een geweldige golfervaring in een adembenemend mooie omgeving.

Maak kennis met golf! 2-uur durende golfclinic

Golft u nog niet en wilt u kennismaken met de golfsport? Kies dan voor de twee uur durende golfclinic van Golfpark Exloo. Onder leiding van een ervaren PGA golfprofessional maakt u kennis met de golfsport en de golfbaan. De golfprofessional geeft uitleg van het golfspel en doet slagen voor. U gaat vervolgens uw swing oefenen op de driving range en leert putten en chippen op de putting green. Tenslotte brengt u het geleerde in de praktijk en speelt u enkele holes op de golfbaan.

Geniet in het gezellige restaurant of op het terras

Bent u op zoek naar een gezellige plek om uw golfdag te beginnen of af te sluiten? Kom dan naar het restaurant en geniet van een heerlijk kopje koffie met gebak of een versgetapt biertje met een smakelijke borrelplank. Het ruime terras biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan, maar ook binnen in het restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch, drankje of andere versnapering.


Het restaurant is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.30 uur en vanaf 1 mei op de woensdagen in de even weken en op iedere donderdag en vrijdag zelfs tot 20.00 uur geopend.

Wat maakt Golfpark Exloo uniek?

Golfpark Exloo is een uniek golfparadijs in het hart van Drenthe. Wat deze baan onderscheidt van andere golfbanen is dat de 9 holes Noord-lus toegankelijk is voor iedereen, zonder de verplichting van een GVB/HCP 54. De 9 holes Zuid-lus heeft zelfs een A-status. De gastvrije en gezellige sfeer zorgt ervoor dat elke golfer zich hier thuis voelt. De professionele horeca en golfschool maken uw ervaring bij Golfpark Exloo compleet. En dit alles tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor het lidmaatschap of de greenfee.


Kortom, Golfpark Exloo biedt voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer een unieke golfervaring in een gemoedelijke en gezellige sfeer.