18-holes Greenfee bij Maastricht International Golf

De heuvelachtige omgeving van Maastricht

Golfen op de 18-holes golfbaan van Golfbaan International Maastricht is een ware belevenis. Gelegen in de heuvelachtige omgeving van Maastricht biedt deze golfbaan uitdagende holes voor golfers van alle niveaus. De golfbaan is ontworpen om de schoonheid van het omringende landschap te benadrukken, waardoor golfers kunnen genieten van een prachtig uitzicht terwijl ze hun vaardigheden testen.

Prijzen:
Een 18 holes Championship Greenfee:
€ 70,00 p.p. op doordeweekse dagen
€ 80,00 p.p. in het weekend

Een 9 holes Championship Greenfee:
€ 42,50 p.p. op doordeweekse dagen
€ 52,50 p.p. in het weekend

9.0 | 3 reviews

Reviews van gasten

Manon

9

Goed geregeld, goed gecommuniceerd

David de Jong

8

Prachtige baan, goede ontvangst.

Jeroen Stentler

10

Alles was dik voor elkaar en goed geregeld.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • Receptie
  • Golfbaan

Onze partner

De Maastrichtsche

De Maastrichtsche is een zeer gewaardeerde golfclub in de regio vanwege de kwaliteit van de golfbanen en de uitstekende faciliteiten. De Championship Course is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Bruno Steensels en biedt een uitdagende, maar eerlijke test voor golfers van alle niveaus. De Limburg Course is een kortere baan, maar biedt nog steeds uitdagingen en is ideaal voor spelers die hun korte spel willen verbeteren.


De club heeft ook een indrukwekkend clubhuis met een restaurant, een terras met uitzicht op de golfbaan en een goed gevulde golfshop. Het clubhuis biedt de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een drankje na een rondje golf.

De brasserie

De brasserie van de Maastrichtsche is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van een hapje en drankje na een ronde golf op de prachtige golfbanen. Gevestigd in het clubhuis op de Dousberg, biedt de brasserie een adembenemend uitzicht over de holes van deze unieke golfbaan. De hoge ligging van het restaurant zorgt voor een panoramisch uitzicht dat de sfeer en ervaring versterkt.


De brasserie is niet alleen toegankelijk voor leden van de golfclub, maar voor iedereen. Het is de perfecte locatie voor een lekker kopje koffie met verse vlaai, een gezellige lunch of een ontspannen middag of avond met vrienden of familie. Geniet van de vriendelijke sfeer en het prachtige uitzicht terwijl u geniet van de heerlijke gerechten en dranken op het menu. Of u nu op zoek bent naar een lichte snack of een uitgebreid diner, de brasserie van de Maastrichtsche biedt voor elk wat wils.