18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald in Duitsland

18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald

Een 18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald is een geweldige manier om te genieten van een dag golfen op een mooie baan in Duitsland. De greenfee biedt toegang tot alle 18 holes van de baan en omvat ook het gebruik van de oefenfaciliteiten zoals de driving range en putting green. Bovendien beschikt deze golfclub over een clubhuis waar u na het golfen kunt genieten van een hapje en een drankje.

Prijzen:

18-holes Greenfee prijs:€ 65,00 p.p. op doordeweekse dagen
€ 80,00 p.p. in het weekend / feestdag
9-holes Greenfee prijs:€ 40,00 p.p. op doordeweekse dagen
€ 50,00 p.p. in het weekend / feestdag

De bovenstaande prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • Receptie
  • Golfbaan

Onze partner

Golfclub Hunxerwald

Golfclub Hunxerwald is een golfbaan gelegen in de buurt van Hunxe, Duitsland. De baan is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Christoph Städler en biedt golfers van alle niveaus een uitdagende en plezierige speelervaring. De baan heeft 18 holes, elk met een uniek ontwerp en uitdagende kenmerken. Het landschap rondom de baan is ook erg mooi, met groene bossen en glooiende heuvels die een prachtig uitzicht bieden tijdens het spelen.


Naast de golfbaan biedt Hunxerwald ook uitstekende faciliteiten, zoals een driving range, putting green en chipping area. Er is ook een clubhuis met een restaurant waar u na het spelen kunnen genieten van een maaltijd en een drankje.