18-holes Greenfee bij Golfbaan 't Zelle

18-holes Greenfee bij Golfbaan 't Zelle

Golfen op een van de mooiste golfbanen van de Achterhoek. Wij staan garant voor rust, ruimte en gastvrijheid in een bosrijke omgeving. Tijdens de 18 holes golfen kunt u in het restaurant genieten van de rust met een heerlijke maaltijd en drinken. Onze golfbaan beschikt over maar liefst 12 handicarts. Naast de golfbaan en het restaurant kunt u ook bij ons terecht voor de golfwinkel.

Prijzen:
18-holes greenfee: € 60.00 p.p.
9-holes greenfee: € 35.00 p.p.

8.8 | 13 reviews

Reviews van gasten

Hans Meurs

9

mooie baan en vriendelijke ontvangst

C.C.F.M. van den Thillart

8

mooie golfbaan goed ontvangen

Rob Vree

9

Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst en erg behulpzaam. Prima uitleg over de baan. Zeker aan te bevelen.

Anoniem

8

Prima baan. Veel ruimte. Erg druk.

Reinier Zaal

8

Was prima voor elkaar en alles klopte met wat afgesproken was. Alleen jammer dat De Keppelse geen tientje korting op de green fee gaf, het geen Zelle wle deed.

Anoniem

9

Mooie, goed onderhouden, bosrijke baan met uitdagende (lange) holes

Peter

9

Een prachtige baan. De moeilijkheidsgraad van de eerste 9 verschilt nadrukkelijk van de de 2e 9, waar veel water op je gemoed werken! Hele vriendelijk ontvangst. Lunch was voortreffelijk.Kortom: een topdag en een aanrader.

Hanneke van den Heuvel

10

Heerlijk verblijf! We kregen een upgrade qua kamer, fijn ambiance, alles zo mooi onderhouden en schoon. Fantastisch wilddiner en lekker ontbijt. We voelden ons zeer welkom!

Sandra Ruiter

8

Vriendelijk receptioniste. Behulpzaam .mooie golfbaan.

Theo van den Hoek

9

Mooie golfbaan. Prima voorzieningen.

Lucas Lammers

9

Snel geregeld en prima locaties.

Hans Boerema

9

Mooie golfbaan in een schitterende omgeving. Gastvrij en vriendelijk personeel.

Tom vd Heijden

9

Erg vriendelijke club en we zijn gastvrij ontvangen. Baan druk maar daar had je door goed aansluitend werk golfweer geen last van. Aansluitend heerlijk en vooral betaalbaar gegeten in het prachtige clubhuis.

Onze partner

18-holes Greenfee Golfbaan t Zelle

Kom golfen op één van de mooiste golfbanen van de Achterhoek. De 18-holes Golfbaan 't Zelle is omgeven in een bos- en waterrijke omgeving. Daarnaast beschikt 't Zelle ook over een veldrijke 9-holes Par 3 baan. De golfbaan beschikt maar liefst over 12 handicarts. Het gebruik van de oefenfaciliteiten als de driving-range, putting-greens en de chipping-greens is gratis.

Restaurant en faciliteiten van golfclub t Zelle

De Zellerij is het restaurant en tevens clubhuis op golfbaan ’t Zelle en beschikt naast het hoofdrestaurant tevens over een aparte serre. Zowel in het restaurantgedeelte als op het terras, heet het team van de Zellerij u elke dag van harte welkom voor een drankje en een hapje.


In de ForeGolfers-golfshop bij golfbaan 't Zelle hangt een ruime collectie aan golfclubs, golfkleding, golfhandschoenen, golfschoenen, golfballen, golftassen, golftrolley’s en nog veel meer. 


Daarnaast kunt u uw elektrische auto opladen bij de oplaadplaal op het golfcomplex met twee aansluitpunten.