18-holes Greenfee bij Golf du Chateau de la Bawette

Greenfee Golf du Chateau de la Bawette

Golfbaan de la Bawette is een golfbaan gelegen in het hart van België, in de stad Grez-Doiceau. De golfbaan is omgeven door prachtige bossen en biedt een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland. De golfbaan beschikt ook over een restaurant met een prachtig uitzicht op de golfbaan en het omliggende landschap.

Prijs 18-holes Greenfee:€ 80,00 p.p. op doordeweekse dagen
€ 100,00 p.p. in het weekend

Prijs 9-holes Greenfee:€ 50,00 p.p. op doordeweekse dagen
€ 65,00 p.p. in het weekend

De prijzen van deze greenfees zijn geldig tot en met 14 november 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi
  • Receptie
  • Golfbaan

Onze partner

Golfbaan gelegen in het hart van België

Golfbaan de Bawette is een prachtige golfbaan gelegen in het hart van België, in de stad Grez-Doiceau. De golfbaan is ontworpen door de beroemde golfarchitect Robert Trent Jones Jr. en biedt golfers van alle niveaus een uitdagende en plezierige golfervaring. De Bawette heeft 18 holes en is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende golfers. De parcours wordt gekenmerkt door glooiende fairways, strategisch geplaatste bunkers en waterpartijen die het spel extra uitdagend maken. De golfbaan is omgeven door prachtige bossen en biedt een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland.

De driving range en het restaurant

Naast de 18 holes heeft de Bawette ook een 9 holes compact course, een driving range en verschillende oefenfaciliteiten om golfers te helpen hun spel te verbeteren. De golfbaan is ook de thuisbasis van een pro shop waar golfers een breed scala aan golfuitrusting en -accessoires kunnen vinden.


Golfbaan de Bawette staat bekend om zijn uitstekende service en gastvrijheid. Het professionele en vriendelijke personeel staat altijd klaar om golfers te helpen en te adviseren. De golfbaan heeft ook een restaurant met een prachtig uitzicht op de golfbaan en het omliggende landschap. Het restaurant biedt heerlijke gerechten en drankjes, perfect voor golfers die willen ontspannen en genieten na een lange dag op de golfbaan.