18-holes golfen bij Golfclub Coburg in Duitsland

18-holes golfen bij Golfclub Coburg

Ervaar de perfecte combinatie van uitdagend golfspel en adembenemende natuurlijke schoonheid bij Golfclub Coburg! Deze 18-holes golfbaan is ontworpen om golfers van alle niveaus een onvergetelijke golfervaring te bieden te midden van het schilderachtige landschap rondom Coburg, Duitsland.

Prijzen:

18-holes Greenfee van maandag tot en met vrijdag: € 85,00 p.p.18-holes Greenfee op zaterdag, zondag en een feestdag € 95,00 p.p.
Liever 9 holes golfen? Dan betaalt u de helft van een 18-holes Greenfee.

Driving Range € 5,00 p.p.
Trolley huur € 5,00 per stuk
Buggy huur € 40,00 per stuk

De prijs van de greenfees bij Golfclub Coburg zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • Oplaadpunt
  • Golfbaan

Onze partner

18-holes golfen bij Golfclub Coburg

Golfclub Coburg is een golfclub die in 1988 werd opgericht en beschikt over een 18-holes golfbaan. De golfbaan biedt een uitdagend terrein met glooiende fairways en strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen. Naast de 18-holes baan heeft de club ook oefenfaciliteiten, waaronder een driving range, putting greens en oefenbunkers.

Gastronomisch genieten bij Mario op de 19e hole

Na een sportieve dag geniet u in Restaurant Mario op de 19e hole van een heerlijk drankje of hapje. Het restaurant is van maandag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur en bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op het zonneterras.

Pro shop van de golfbaan

In de pro shop van de golfbaan, ligt een klein paradijs voor golfliefhebbers. De shop biedt een breed scala aan opties; mode, schoenen, tassen en diverse andere golfaccessoires - een buitengewoon assortiment dat ongeevenaard is in de branche. 

Overige faciliteiten van de golfbaan

De golfbaan en het daarnaast gelegen hotel beschikken over een grote parkeerplaats, waar u ook (tegen betaling) uw elektrische auto kunt opladen.